MIDDEN - DELFLAND

MiniCD Maxima's op tijd klaar!

6 april. Het gaat allemaal zeer voorspoedig met de CD van de Maxima's. Zoals het er nu uitziet komt alles op tijd (eind april) voor elkaar. Op dit moment wordt de videoclip gemonteerd. De CD (songs) is af, de dames zijn erin gemixt. Ook de hoes is klaar en hier op de site te zien. 
Om alvast in de stemming te komen hier een kort MP3 geluidsfragment: het refrein van het Den Hoornse Volkslied (tekst). 


Hoornse dameskoor

Videoclip Maxima opgenomen

23 maart. Tijdens het afgelopen weekend is de videoclip van de Maxima's opgenomen in Den Hoorn. Veel verbaasde gezichten bij het winkelend publiek bij het voorbijkomen van de oude brandweerauto met daarop de voltallige band, luid spelend. De videoclip komt als extra op de nieuwe CD Maxi single. En wellicht binnenkort te zien op de TV. 

De komende weken worden de opnames afgerond met opnames van het Hoornse Dameskoor!

 

De Maxima's binnenkort op CD

25 februari. Afgelopen weekend zijn opnames gemaakt voor de miniCd van De Maxima's. Hierop komt natuurlijk het lied over Den Hoorn. Dit nummer wordt nog op zeer speciale, muzikale wijze aangevuld door inwoners van Den Hoorn. Ook komt er als extraatje een videoclip over Den Hoorn op de CD. Daarover later meer.

Verder komen er op de CD een eigen nummer 'Strak Badpak', van onze drummer Geertjan Wekx (bekend van tv-optreden bij Martin Simek), een cover van 'Kén je nagaan' van sixtiesband en een heel bijzondere versie van 'De Glazen Stad'! Dit laatste nummer was de soundtrack van de gelijknamig TV-serie over Het Westland. 

Rond Koninginnedag zal de miniCd gepresenteerd worden en is dan ook te koop.
Op Koninginnedag treden De Maxima's op in Den Hoorn.

Bron: Tekst, foto's en geluidsfragment: De Maxima's


Foto Frank Keijzer