Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding

IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

Promotie!!

1 juni 2003. Den Hoorn promoveert naar de tweede klasse!! Dit gebeurde na de 3-2 winst op DoCos. Deze wedstrijd werd in Wassenaar gespeelt op neutraal terrein van Blauw-zwart. Na eerst met 0-2 áchter te hebben gestaan ging de rust in met 1-2 (penalty). Pas in de slotfase wist Hans van Dam twee maal te scoren (85e en 87e minuut.

Den Hoorn naar de laatste ronde

25 mei 2003. Den Hoorn. Overwinningstaferelen ontstonden ná het panelty schieten tegen Hekelingen in de na-competitie van de derde klasse. Den Hoorn besliste de strijd in zijn voordeel en gaat hierdoor naar de finale. Winst in deze komende wedstrijd is goed voor promotie naar de tweede klasse!

De één na laatste treffer: de doelman van Hekelingen heeft het na kijken.