MIDDEN - DELFLAND

Snel Internet via ADSL nu ook in Schipluiden

KPN investeert nog verder in de beschikbaarheid van ADSL voor consumenten en voor de kleinzakelijke markt door het aanpassen van de centrale in de gemeente Schipluiden. 

Met ADSL kan een internetgebruiker supersnel informatie opzoeken, films en muziek downloaden, online gamen en e-mail versturen. Bezitters van een ADSL-aansluiting hebben continue toegang tot internet voor een vast bedrag per maand en zijn tijdens het internetten altijd telefonisch bereikbaar.
Het is inmiddels voor meer dan 87% van de bevolking mogelijk om zeer snel te internetten via ADSL. KPN investeert in 2004 verder in de uitrol van ADSL om de beschikbaarheid van deze dienst verder te verhogen. Hiermee komt ADSL voor 97% van de huishoudens in Nederland beschikbaar.

KPN biedt verschillende ADSL-abonnementen voor elk type internetter. Kijk voor meer informatie op www.kpn.com, waar ook door middel van een postcodecheck kan worden achterhaald of ADSL van KPN op een specifiek adres beschikbaar is. Per vandaag is de postcode-check bijgewerkt met de planning voor 2004. ADSL van KPN kan besteld worden bij alle bekende Internet Service Providers connected by KPN. 

Binnen uw gemeente zal met deze aanpassing ADSL voor bijna iedereen beschikbaar komen, met uitzondering van locaties waar een technische oorzaak beschikbaarheid van ADSL onmogelijk maakt. Meestal betreft het hier een te grote afstand van het huisadres tot de centrale. 

Telecomnieuws KPN - 10 december 2003