MIDDEN - DELFLAND

2e Hands wintersportbeurs bij Alpine Sport

In het weekend van 11 en 12 oktober is er bij Alpine Sports in Den Hoorn weer een 2e handsbeurs voor allerhande skimaterialen en kleding. De openingstijden zijn van 9.00 tot 17.00 uur.

Iedereen kan op vrijdag 10 oktober van 10.00 tot 20.00 uur de spullen die ze graag willen verkopen komen inleveren. De artikelen moeten met wintersport te maken hebben en van een redelijke en deugdelijke kwaliteit zijn. De prijs voor het betreffende artikel wordt in overleg bepaald. 

De medewerkers van Alpine Sports doen hun best om de mensen die op zoek zijn naar wintersportartikelen zo goed mogelijk te adviseren en daardoor de spullen voor u te verkopen. Alpine Sports verkoopt zelf een deel van de lerarenkleding van afgelopen seizoen.

De beurs wordt gehouden aan de Hooipolderweg 4 (zijstraat Woudseweg) te Den Hoorn bij Alpine Sports Voor informatie en voorwaarden van de tweedehands beurs en alle andere activiteiten van Alpine Sports kunt u bellen naar telefoonnummer 015-2566617 of kijken op onze vernieuwde homepage: www.AlpineSports.nl